Werken bij

De 7 sterren van de gemeente Noordwijk: uitstekende bereikbaarheid, aantrekkelijke leefomgeving, veelzijdige economie en toerisme, energieke samenleving, geweldige sportmogelijkheden, rijke natuur en mooi landschap, sfeervolle dorpscentraNoordwijk heeft een duidelijke visie op de toekomst. De badplaats wil stralen als energieke, inspirerende en gastvrije kustplaats met topkwaliteit en allure. Niet met 1, niet met 5 maar met 7 stralende sterren.

Vacatures en stageplaatsen

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan op de website Werken in het Westen. Je kan je ook registreren zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures die voldoen aan jouw criteria. Voor een stageplaats kun je ook terecht op de website Werken in het Westen. De gemeente biedt stageplaatsen aan studenten op mbo-, hbo- en academisch niveau. Een snuffelstage behoort ook tot de mogelijkheden. De gemeente stelt een vergoeding ter beschikking. Deze is afhankelijk van de duur en het niveau van het onderwijs.

De 7 verschillende sterren

Een energieke samenleving, sfeervolle dorpscentra, geweldige sportmogelijkheden, aantrekkelijke leefomgeving met aandacht voor de rijke natuur en een mooi landschap, een veelzijdige economie en toerisme en uitstekende bereikbaarheid. Om ze allemaal maar eens te noemen. Noordwijk zou Noordwijk niet zijn als deze sterren al hoog aan de blauwe hemel staan. Maar we zijn er beslist nog niet. En daar hebben we jou voor nodig.

Samenwerken aan de 7 sterren

In Noordwijk werken we samen. Met elkaar laten we de sterren stralen. En niet één ster kan achterblijven. Dus we hebben elkaar nodig. Daarbij spelen transparantie, verbondenheid en vertrouwen een belangrijke rol. We zijn resultaatgericht, ambitieus, respectvol en hebben durf. Maar ook veel plezier in ons werk. De sterren van Noordwijk zijn ook onze medewerkers. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Durf je het aan? Kom dan naar Noordwijk.